Utilizatorii polonezi de LG G4 primesc în aceste momente actualizarea la Android 6.0 Marshmallow

1.228 ori
<b>Utilizatorii polonezi de LG G4 primesc în aceste momente actualizarea la Android 6.0 Marshmallow</b>După ce săptăm&acirc;na trecută, sud-coreenii de la LG confirmau faptul că smartphone-ul G4 va primi &icirc;n cur&acirc;nd actualizarea la Android 6.0 Marshmallow, iată că acest lucru se &icirc;nt&acirc;mplă astăzi. Update-ul &icirc;n cauză...

După ce săptămâna trecută, sud-coreenii de la LG confirmau faptul că smartphone-ul G4 va primi în curând actualizarea la Android 6.0 Marshmallow, iată că acest lucru se întâmplă astăzi. Update-ul în cauză sosește pentru moment doar în Polonia, urmând ca mai apoi să fie distribuit și în alte regiuni.

Ca și noutăți aduse de această versiune intitulată Marshmallow, putem pune în prim plan faptul că de acum înainte avem posibilitatea de a alege ce funcții să fie folosite de anumite aplicații. Spre exemplu, vom putea alege ca datele despre localizarea GPS să nu fie utilizate de către browser-ul Chrome.


Prin intermediul formurilor poloneze aflăm totodată că telefonul în versiunea cu Android 6.0 Marshmallow a fost deja rootat, detaliu ce îl puteți vedea în clipul de mai sus. ROM-ul oficial Android 6.0 poate fi descărcat de aici, cu mențiunea că este vorba despre varianta dedicată pieței poloneze.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×