Allview va lansa smartphone-ul X2 Soul Pro în parteneriat cu operatorul Digi Mobil

2.003 ori
<b>Allview va lansa smartphone-ul X2 Soul Pro în parteneriat cu operatorul Digi Mobil</b>&Icirc;ncep&acirc;nd din luna mai, cei de la Allview vor da startul v&acirc;nzărilor pentru cel mai nou produs din portofoliu, și anume X2 Soul PRO. Acest device din gama Soul a fost anunțat &icirc;n martie la MWC 2015 și sosește &icirc;ntr-o...

Începând din luna mai, cei de la Allview vor da startul vânzărilor pentru cel mai nou produs din portofoliu, și anume X2 Soul PRO. Acest device din gama Soul a fost anunțat în martie la MWC 2015 și sosește într-o carcasă de 5.5 mm ce ascunde specificații high-end ca procesorul octa-core, chip-ul de 2 GB memorie RAM și display-ul FHD de 5.2 inch.

Prin intermediul unei invitații tocmai primite, aflăm că săptămâna viitoare pe data de 7 mai, Allview va lansa smartphone-uL X2 Soul Pro în parteneriat cu operatorul Digi Mobil. Aceasta este o situație win-win pentru ambele companii datorită faptului că telefonul este unul de top și de actualitate, Allview își va mări vânzările, iar abonații din rețeaua DigiMobil vor avea șansa de achiziționare a unui smartphone excelent prin rate. Relația strânsă dintre Allview și Digi Mobil este cunoscută de ceva timp, 14 dintre cele 39 telefoane disponibile în oferta Digi Mobil, fiind produse marca Allview. Rămâne de văzut ce alte surprize ne pregătește Allview și Digi Mobil pentru 7 mai.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×