Allview X1 Soul În primele benchmark-uri la Mobilissimo.ro, aproape de performanța lui HTC One X

7.778 ori
<b>Allview X1 Soul În primele benchmark-uri la Mobilissimo.ro, aproape de performanța lui HTC One X</b>După cum știți deja, avem în teste smartphone-ul Allview X1 Soul, care a debutat săptămâna trecută și vine cu un design atractiv și dotări high end, demne de un flagship din 2013. în ultimele zile am realizat și câteva teste benchmark cu...

După cum știți deja, avem în teste smartphone-ul Allview X1 Soul, care a debutat săptămâna trecută și vine cu un design atractiv și dotări high end, demne de un flagship din 2013. în ultimele zile am realizat și câteva teste benchmark cu acest device, pe care le puteți vedea mai jos.

Allview X1 Soul obține 4717 puncte în Quadrant, cu puțin peste HTC One X, care e dotat cu procesor Nvidia Tegra 3, iar în BrowserMark 2.0 obținem 2157 puncte, un rezultat destul de OK pentru un device Android. în AnTuTu am atins 15.360 puncte, cu mult mai mult decât Galaxy S2, cu puțin sub HTC One X și Nexus 4 și destul de aproape de rezultatul de 16.000 al lui Xperia Z, în varianta sa inițială din urmă cu câteva luni.

în 3DMark am obținut 3679 puncte, iar în Vellamo am ajuns la 1526 de puncte în HTML 5 și 550 de puncte în testul Metal, fiind astfel peste Nexus 4 în HTML 5 și chiar peste Nexus 7 2012 cu Android 4.3. în cele din urmă în NenaMark 2 am obținut 33.9 FPS cu ajutorul unui GPU PowerVR SGX 544 MP, dar aici rezoluția Full HD a dus la obținerea unui scor mai mic față de rivali.

Vă reamintesc că Allview X1 Soul e dotat cu un CPU quad core de 1.5 GHz Cortex A7, costă 1.599 lei și urmează un unboxing cât de curând. Vă invităm între timp să aflați noutăți despre acest device pe Forumul Mobilissimo.ro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×