Samsung promite smartphone-uri cu display-uri pliabile pentru anul 2015

1.237 ori
<b>Samsung promite smartphone-uri cu display-uri pliabile pentru anul 2015</b>în cadrul Samsung Analyst Day, în afară de discuțiile purtate pe seama rezultatelor financiare, compania a anunțat și faptul că vor fi pregătiți pentru a introduce pe piață terminale cu display-uri full pliabile până în anul 2015. Această...

în cadrul Samsung Analyst Day, în afară de discuțiile purtate pe seama rezultatelor financiare, compania a anunțat și faptul că vor fi pregătiți pentru a introduce pe piață terminale cu display-uri full pliabile până în anul 2015.

Această tehnologie s-ar putea regăsi într-o gamă largă de device-uri cum ar fi tablete, smartphone-uri sau chiar portabile (smartwatch). Directorul Samsung, Kwon Oh Hyun a afirmat că întotdeauna există loc de îmbunătățiri, făcând referire la Galaxy Gear. Compania chiar a prezentat anul trecut în cadrul conferinței CES o astfel de tehnologie, un display flexibil numit YOUM.

​

Se pare că cei de la Samsung au creat un mic tabel în care ni se prezintă modul în care vor încerca să treacă de barierele tehnologiei. începând de anul viitor se vor concentra mai mult pe producerea de display-uri curbate, urmând ca din 2015 să treacă la cele pliabile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×