Android va afișa fotografii din Google+ pentru apelanți Începând din 2014

Autor:  | Publicat în:  Android 1.159 ori
<b>Android va afișa fotografii din Google+ pentru apelanți Începând din 2014</b>Google intenționează să facă dialerul din Android mai complex integrand fotografii de profil Google+ în ecranul de apelare. Astfel, atunci când veți fi apelați va fi afișat avatarul din G+ al persoanei care va suna. &nbsp; Nu pot să spun că...

Google intenționează să facă dialerul din Android mai complex integrand fotografii de profil Google+ în ecranul de apelare. Astfel, atunci când veți fi apelați va fi afișat avatarul din G+ al persoanei care va suna.

Nu pot să spun că această funcție uimește, mai ales că pe Windows Phone de exemplu vedeți poză de pe Facebook a unei persoane pe care o aveți în People Hub sincronizat cu contul de FB. în 2014 Google va active funcția legată de Google+ și tot ce trebuie să faceți este să aveți numărul de telefon activat prin contul Google.

Există și opțiunea de a ascunde imaginea și a dezactiva accesul la ea, accesând profilul Google+, dând click pe imagine în coltul dreapta sus și apăsând optiunea Account. Apoi în zona Phone Numbers dați click pe View și apoi puteți să dezactivați permisiunea de a folosi informațiile din cont. Alte funcții de apelare integrate deja în Android 4.4 includ potrivirea numerelor business și personale și asocierea cu informațiile din Google Apps.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×