Android va afișa fotografii din Google+ pentru apelanți Începând din 2014

1.214 ori
<b>Android va afișa fotografii din Google+ pentru apelanți Începând din 2014</b>Google intenționează să facă dialerul din Android mai complex integrand fotografii de profil Google+ în ecranul de apelare. Astfel, atunci când veți fi apelați va fi afișat avatarul din G+ al persoanei care va suna. &nbsp; Nu pot să spun că...

Google intenționează să facă dialerul din Android mai complex integrand fotografii de profil Google+ în ecranul de apelare. Astfel, atunci când veți fi apelați va fi afișat avatarul din G+ al persoanei care va suna.

Nu pot să spun că această funcție uimește, mai ales că pe Windows Phone de exemplu vedeți poză de pe Facebook a unei persoane pe care o aveți în People Hub sincronizat cu contul de FB. în 2014 Google va active funcția legată de Google+ și tot ce trebuie să faceți este să aveți numărul de telefon activat prin contul Google.

Există și opțiunea de a ascunde imaginea și a dezactiva accesul la ea, accesând profilul Google+, dând click pe imagine în coltul dreapta sus și apăsând optiunea Account. Apoi în zona Phone Numbers dați click pe View și apoi puteți să dezactivați permisiunea de a folosi informațiile din cont. Alte funcții de apelare integrate deja în Android 4.4 includ potrivirea numerelor business și personale și asocierea cu informațiile din Google Apps.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×