Allview X1 Xtreme Mini primește un teaser nou, care ne prezintă o cameră cu 6 elemente optice

1.993 ori
<b>Allview X1 Xtreme Mini primește un teaser nou, care ne prezintă o cameră cu 6 elemente optice</b>După o serie (lungă) de teasere dedicate lui Allview X2 Soul Mini, e rândul lui Allview X1 Xtreme Mini&nbsp;să primească un teaser azi. Acesta e axat pe modulul sau de cameră, care include un obiectiv cu 6 elemente. &nbsp; E foarte posibil ca acesta...

După o serie (lungă) de teasere dedicate lui Allview X2 Soul Mini, e rândul lui Allview X1 Xtreme Mini să primească un teaser azi. Acesta e axat pe modulul sau de cameră, care include un obiectiv cu 6 elemente.

E foarte posibil ca acesta să fie un modul Omnivision OV16825, ca și în cazul lui X1 Xtreme. Găsiți aici mostre foto realizate cu o astfel de cameră, iar ele arată foarte bine, ba chiar în unele momente surclasându-l pe Samsung Galaxy S5, ceea ce nu e deloc la îndemăna oricarui telefon.

Senzorul menționat anterior este unul de 16 megapixeli, care suportă imagini de până la 4608 x 3456 pixeli, oferă și output RAW, captură video 4K la 60 FPS (dacă permite și hardware-ul) și corectarea defectelor pixelilor, dar și anularea efectelor solare asupra fotografiilor. Xtreme Minia mai primit un teaser legat de cameră, în care ni se promiteau ultrapixeli, probabil pentru camera frontală.

Rămâne de văzut care dintre Alview-urile prezentate de noi va fi anunțat săptămâna ce vine!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×