Allview Xtreme Mini primește un teaser legat de cameră; Pregătește un super senzor de nivelul unui HTC One!

2.264 ori
<b>Allview Xtreme Mini primește un teaser legat de cameră; Pregătește un super senzor de nivelul unui HTC One!</b>Posibil să mă înșel, dar cred că singurele telefoane mainstream cu pixeli de 2 microni sunt HTC One și One M8. Ei bine în compania lor selecta se va afla în curând și Allview Xtreme Mini, care tocmai a primit un teaser legat de cameră. &nbsp;...

Posibil să mă înșel, dar cred că singurele telefoane mainstream cu pixeli de 2 microni sunt HTC One și One M8. Ei bine în compania lor selecta se va afla în curând și Allview Xtreme Mini, care tocmai a primit un teaser legat de cameră.

în imaginea de mai sus, cea teaser vedem că noul handset va oferi acest tip de pixeli de 2 microni pe camera sa. știam deja că ni se pregătesc noi modele Xtreme, după cum am scris aici, atunci când am descoperit alt teaser cu câteva zile în urmă. Direcția de design o va urma pe cea a lui X1 Xtreme și e posibil să primim o cameră de 16 megapixeli pe ambele modele, deci și pe Mini.

în plus a apărut încă un teaser recent, asociat unui așa numit Allview X2 Soul Mini, care pare a fi extrem de subțire și ar putea fi un derivat al lui Gionee Elife S5.1, care măsoară doar 5.15 mm în grosime. Asta înseamnă că ne așteaptă 3 telefoane interesante de la Allview în perioada următoare și suntem curioși mai ales cu privire la camera lui Allview Xtreme Mini, mai ales după ce Allview X1 Xtreme a realizat niște fotografii foarte reușite în cadrul testelor noastre.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×