Allview pregătește noi modele Xtreme, printre care și un Mini!

Autor:  | Publicat în:  Allview 1.932 ori
<b>Allview pregătește noi modele Xtreme, printre care și un Mini!</b>Cu câteva zile în urma scriam&nbsp;despre faptul că Allview ar pregăti două noi modele de telefon din gama Soul Mini, iar azi descoperim noi detalii. Azi am primit o imagine via Facebook în care putem arunca o privire asupra celor două telefoane....

Cu câteva zile în urma scriam despre faptul că Allview ar pregăti două noi modele de telefon din gama Soul Mini, iar azi descoperim noi detalii. Azi am primit o imagine via Facebook în care putem arunca o privire asupra celor două telefoane.

Ele sunt asemănătoare ca format și unul dintre ele pare a fi versiunea Mini a celuilalt, un trend care urmează direcția luată de HTC, Samsung sau Sony în ultimii ani. Observăm că aceste modele sunt branduite și Xtreme, pe lângă Soul și având în vedere experiența plăcută cu camera lui X1 Xtreme, ne așteptăm din nou la fotografii arătoase, mai ales că imginea ne dă de înțeles că ar fi vorba de camere de 16 MP în cazul ambelor modele. Remarcăm și că handseturile sunt rotunjite sus și jos și plate pe lateral, ce probabil oferă o aderență mai bună.

Să vedem și dacă materialul plastic utilizat pe aceste device-uri va fi de bună calitate, cum a fost în cazul lui Allview X1 Soul. Ca înfățișare noile modele aduc cu Allview X1 Xtreme, care are la baza Gionee Elife E7, telefon ce a primit de la noi o notă de peste 9 la hardware!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×