Nexus 6 nu e fotogenic, primește critici legate de design și amplasarea logourilor

Autor:  | Publicat în:  Motorola 2.196 ori
<b>Nexus 6 nu e fotogenic, primește critici legate de design și amplasarea logourilor</b>Un lucru e sigur: Nexus 6 e deja un telefon controversat, deși nici măcar nu a ajuns în magazine. A ajuns totuși la unii editori și revieweri, care au ținut să dezmintă afirmațiile că telefonul ar fi neatractiv ca design. &nbsp; Aparent Nexus 6...

Un lucru e sigur: Nexus 6 e deja un telefon controversat, deși nici măcar nu a ajuns în magazine. A ajuns totuși la unii editori și revieweri, care au ținut să dezmintă afirmațiile că telefonul ar fi neatractiv ca design.

Aparent Nexus 6 nu e deloc fotogenic și deja pe Reddit a atras comentarii negative legate de logoul Nexus și cel Motorola, ambele prea mari pentru estetica terminalului. Dacă veți urmări comentariile celor de la Reddit totuși le veți da dreptate la un aspect: unul dintre logouri, cel Motorola e orientat în portrait, iar cel Nexus deja trademark în landscape, ceea ce nu e deloc OK.

Nici fonturile nu sunt la fel și nici culorile, ceea ce poate deranja ochiul critic. Altă persoană de pe Reddit afirmă că acest phablet arată de parcă logoul Nexus ar fi fost lipit pe el în ultima clipă. Având în vedere că terminalul e oarecum înrudit cu Moto Droid Turbo, fiind practic o versiune mai mare, nu e exclus acest lucru. Totuși multă lume vorbește doar despre impresii legate de randări, în vreme ce persoanele care au pus mâna pe handset afirmă că el nu e fotogenic, dar arată bine în realitate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×