Allview X2 Twin unboxing + Concurs: telefon cu muchii interesante, panouri de sticlă

Autor:  | Publicat în:  Allview 9.019 ori
<b>Allview X2 Twin unboxing + Concurs: telefon cu muchii interesante, panouri de sticlă</b>După cum vă promiteam, avem noi concursuri pentru voi, printre care și unul ce va aduce un telefon Allview X2 Twin, pe care îl scoatem din cutie mai jos. Acest smartphone a mai fost subiect de știri cu câteva zile în urmă, atunci când descopeream...

După cum vă promiteam, avem noi concursuri pentru voi, printre care și unul ce va aduce un telefon Allview X2 Twin, pe care îl scoatem din cutie mai jos. Acest smartphone a mai fost subiect de știri cu câteva zile în urmă, atunci când descopeream noua animație de boot Allview pe el.

Telefonul este un dual SIM octa core, care costă 999 lei și care a fost anunțat în august. în cutia sa se află manualul, cheița metalică pentru sloturi, căștile, cablul USB și încărcătorul, dar și o folie protectoare pentru ecran și codul Bitdefender Mobile Security. Acest model măsoară 7.95 mm în grosime, cântărește 149.7 grame și are două panouri din sticlă: unul în față și unul în spate.

Allview X2 Twin unboxing

Ecranul său este un IPS LCD HD de 5 inch, cu protecție Gorilla Glass 3, iar marginile au o textură ce amintește de cauciuc și au un design interesant. La interiorul telefonului se află un procesor octa core Cortex A7 de 1.4 GHz, GPU Mali 450 MP4, GPS, 1 GB RAM, slot microSD și 8 GB stocare. Terminalul rulează Android 4.4.2, cu un launcher aproape de cel stock și fără prea multă customizare, ceea ce e OK.

Allview X2 Twin unboxing

Avem la dispoziție pe acest model și radio FM, o cameră de 8 MP în spate și una frontală de 2 MP. Bateria să este o unitate de 1920 mAh, iar handetul aduce o interfață minimalista a camerei. și acum hai să vedem cum puteți câștiga acest handset!

Iată regulile concursului:

  • Vizitați pagina produsului pe Allview.ro
  • Like la pagina de Facebook Allview
  • Comentariu la articol unboxing/review cu răspuns la întrebarea "în ce situații vă poate fi de folos un telefon Allview dual SIM?"
  • Share pe contul personal de Facebook pentru review/unboxing

Cele 4 capturi de ecran sunt trimise la adresa concurs@mobilissimo.ro cu subiect "Concurs Allview X2 Twin", plus nume real, număr de telefon și adresa. Multă baftă! [FORUM]

Allview X2 Twin prețuri actualizate:

Allview X2 Twin unboxing

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×