Android L s-ar putea numi până la urma "Liquorice", conform creatorului statuilor ce reprezintă dulciuri Android

Autor:  | Publicat în:  Android 2.199 ori
<b>Android L s-ar putea numi până la urma "Liquorice", conform creatorului statuilor ce reprezintă dulciuri Android</b>Deși pentru o bună perioadă de timp Android Lion părea numele de cod al lui Android L, azi avem o nouă teorie, care pare foarte plauzibilă. Ea vine chiar de la Giovanni Calabrese, cel care realizează designul și construiește statuile cu deserturi...

Deși pentru o bună perioadă de timp Android Lion părea numele de cod al lui Android L, azi avem o nouă teorie, care pare foarte plauzibilă. Ea vine chiar de la Giovanni Calabrese, cel care realizează designul și construiește statuile cu deserturi ce dau numele de cod ale release-urilor Android.

Ei bine, el a postat pe web indicii cu privire la următoarea versiune, anunțând că se va afla toată săptămâna viitoare la sediul Google. El a menționat și că statuile mai vechi trebuie refăcute și revopsite, iar designerul a declarat și că are "o durere de stomac de la mâncat prea mult liquorish". Scris "liquorish", "licorice" sau "liquorice", acesta este un desert care le place americanilor și britanicilor și este o fâșie flexibilă cu o textură ca a gumei de mestecat, dar puțin mai dură.

Americanii savurează de obicei acest desert la filme, din câte știu. Vă reamintesc că mai există și speculații cu privire la numele Lollipop, dar și Lemon Pie, deci nimic nu e sigur încă. De vreme ce ne aflăm la doar 3 zile (conform zvonurilor) de lansarea lui Nexus 6 și a lui Android L, vom afla foarte curând care e numele noului Android. Voi ce preferați, Liquorice, Lemon Pie, Lion sau Lollipop?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×