Allview X3 Soul Pro se afișează într-un prim teaser; sosește într-un corp metalic uni-body și aduce un port USB Type-C

1.226 ori
<b>Allview X3 Soul Pro se afișează într-un prim teaser; sosește într-un corp metalic uni-body și aduce un port USB Type-C</b>Cu doar c&acirc;teva momente &icirc;n urmă vă prezentam lista companiilor ce vor participa anul acesta la Mobile World Congress 2016, t&acirc;rg ce &icirc;și deschide oficial porțile pe data de 22 februarie. Și Allview va fi prezentă aici, companie...

Cu doar câteva momente în urmă vă prezentam lista companiilor ce vor participa anul acesta la Mobile World Congress 2016, târg ce își deschide oficial porțile pe data de 22 februarie. Și Allview va fi prezentă aici, companie ce ar putea lansa un smartphone de tip flagship, model numit X3 Soul Pro.

Acest device ni se prezintă astăzi prin intermediul unei imagini teaser, material ce scoate la iveală o carcasă metalică uni-body. De asemenea, observăm și faptul că telefonul va oferi un panou frotal acoperit cu sticlă 2.5D, element de design din ce în ce mai utilizat în lumea producătorilor de telefoane.

Printre alte detalii ce se pot remarca în imaginea de mai sus, se află butonul home fizic ce ar putea ascunde un scanner de amprente, portul USB Type-C, dar și talia foarte subțire a device-ului. Ne așteptăm desigur și la o cameră foto performantă pe acest terminal, și poate la un procesor high-end.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×