Un număr de 14 companii din România vor participa la MWC 2016; iată lista completă a acestora

746 ori
<b>Un număr de 14 companii din România vor participa la MWC 2016; iată lista completă a acestora</b>P&acirc;nă la startul show-ului Mobile World Congress 2016 ne mai despart doar două săptăm&acirc;ni, t&acirc;rg ce promite numeroase lansări de terminale mobile, tablete, dar și purtabile. Cum s-a &icirc;nt&acirc;mplat și anul trecut, Rom&acirc;nia...

Până la startul show-ului Mobile World Congress 2016 ne mai despart doar două săptămâni, târg ce promite numeroase lansări de terminale mobile, tablete, dar și purtabile. Cum s-a întâmplat și anul trecut, România va fi reprezentată la târgul spaniol de câteva companii importante ce activează pe piața locală.

Mai precis, un număr de 14 companii își vor expune produsele și serviciile la MWC 2016 în perioada 22 - 25 februarie. Aflați că aceste companii ajung în Barcelona cu sprijinul Asociației Române pentru Industria Electronică și Software Timișoara (ARIES-TM), fiind totodată susținute de Ministerul Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri al României.

Printre companiile prezente se vor număra: Visual Fan (Allview), OCRMO Technology, Computaris, Simartis Teleom, Altom Consulting SRL, Cabrio Investment, Evozon Systems, Softech, Zynk Software, IT Six Global Services, Ropardo, ETA Automatizări Industriale, Infobest România și M&M Medianet SRL.

Posibil ca în cadrul acestui târg să avem parte de surprize și din partea celor de la Allview, companie ce anul trecut lansa în Barcelona modelul X3 Soul Pro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×