Vodafone Romania oferă Internet gratuit de Valentine’s Day și Internet gratuit la metrou prin Supernet 4G City

1.043 ori
<b>Vodafone Romania oferă Internet gratuit de Valentine’s Day și Internet gratuit la metrou prin Supernet 4G City</b>&Icirc;n toamna anului trecut Vodafone Rom&acirc;nia sărbătorea un an de Supernet 4G, oferind un weekend de Internet 4G nelimitat. Ei bine, o ofertă similară va fi disponibilă &icirc;n acest weekend, cu Internet gratuit pentru toţi utilizatorii de...

În toamna anului trecut Vodafone România sărbătorea un an de Supernet 4G, oferind un weekend de Internet 4G nelimitat. Ei bine, o ofertă similară va fi disponibilă în acest weekend, cu Internet gratuit pentru toţi utilizatorii de telefonie din România.

Am putea spune că e o ofertă de Valentine's Day, având în vedere că duminica e sărbătoarea americană a îndrăgostiţilor. Vodafone promite că toţi utilizatorii din România, indiferent de reţeaua pe care o utilizează pot naviga gratuit pe Internet timp de 2 zile în acest weekend. E vorba despre o experienta gratuită de date, fără costuri suplimentare şi limitări de viteză.

Ea se aplică utilizatorilor serviciilor Vodafone prepaid, clienţilor Cartelei şi serviciilor de business. Cei care nu sunt clienţi Vodafone, pot solicita o cartelă SIM în orice magazin Vodafone sau la parteneri începând de azi. Aflaţi şi că în intervalul 8 februarie - 31 martie, clienţii vor primi trafic gratuit de date la Metroul din Bucureşti.

Zona metroului va deveni "Supernet 4G City", una dintre cele mai mari zone de Internet din Europa. Utilizatorii vor putea viziona seriale, asculta muzica prin streaming şi descarca aplicaţii, traficul de date de la Metrou fiind gratuit până pe 31 martie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×