Allview X3 Soul Pro va aduce o cameră foto de 16 megapixeli cu deschidere f/1.8; device-ul este așteptat la MWC 2016

1.321 ori
<b>Allview X3 Soul Pro va aduce o cameră foto de 16 megapixeli cu deschidere f/1.8; device-ul este așteptat la MWC 2016</b>Allview va participa și anul acesta la t&acirc;rgul Mobile World Congress 2016, locație &icirc;n care nu va sosi cu m&acirc;inile goale, ci cu un smartphone din categoria high-end. Este vorba despre modelul X3 Soul Pro, device ce &icirc;și prezintă...

Allview va participa și anul acesta la târgul Mobile World Congress 2016, locație în care nu va sosi cu mâinile goale, ci cu un smartphone din categoria high-end. Este vorba despre modelul X3 Soul Pro, device ce își prezintă astăzi un nou feature prin intermediul unui teaser ce tocmai a ajuns în inbox-ul nostru.

De aici aflăm că noul terminal va adopta un senzor foto de 16 megapixeli cu un obiectiv ce are deschidere f/1.8, modul care teoretic ar trebui să ne ofere fotografii de calitate în condiții de lumină scăzută. Din teaserele anterioare am descoperit faptul că Allview X3 Soul Pro va sosi într-o carcasă metalică uni-body.

Totodată, vom primi un buton home fizic plasat sub ecran, un port USB Type-C aflat la bază și un panou frontal acoperit de sticlă 2.5D. Ne așteptăm și la alte dotări high-end: procesor octa-core, 3 GB memorie RAM, 32 GB spațiu de stocare și slot microSD.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×