CAT pregătește lansarea smartphone-ului S60 în cadrul MWC 2016; device-ul vine aduce o cameră foto cu termoviziune

2.364 ori
<b>CAT pregătește lansarea smartphone-ului S60 în cadrul MWC 2016; device-ul vine aduce o cameră foto cu termoviziune</b>Data de 22 februarie reprezintă totodată și prima zi de Mobile World Congress, show &icirc;n cadrul căruia vom vedea cele mai interesante smartphone-uri și tablete. Printre acești producători se va număra și CAT, compania populară pentru...

Data de 22 februarie reprezintă totodată și prima zi de Mobile World Congress, show în cadrul căruia vom vedea cele mai interesante smartphone-uri și tablete. Printre acești producători se va număra și CAT, compania populară pentru echipamentele și mașinăriile de construcții, dar și pentru smartphone-urile rugged.

Pentru ediția MWC din acest an, CAT ne pregătește lansarea unui smartphone inedit, pe numele său CAT S60. Terminalul despre care vorbim aduce o cameră foto termică, modul ce va măsura temperatura din mediul înconjurător, și mai exact din fotografiile, respectiv materialele video capturate.

CAT S60

Ni se dezvăluie faptul că acest senzor este limitat la o rezoluție de doar 640 x 360 pixeli, dar în schimb vom primi și o cameră foto principală de 13 megapixeli numai bună pentru fotografii și filmări. Printre dotările device-ului avem un display HD de 4.7 inch, 3 GB RAM, 32 GB spațiu de stocare + slot microSD și un procesor Snapdragon 617.

CAT pregătește lansarea smartphone-ului S60 în cadrul MWC 2016; device-ul vine aduce o cameră foto cu termoviziune

De asemenea, vom primi și o cameră frontală de 5 megapixeli, certificare pentru rezistență la apă și șocuri, cât și o baterie generoasă de 3800 mAh. Display-ul despre care vă vorbeam mai sus impresionează și la capitolul luminozitate (500 nits), oferind totodată și protecție Corning Gorilla Glass 4.

CAT S60 privit din lateral

Mai multe detalii despre acest device vom afla la evenimentul de presă programat pentru data de 22 februarie, unde vom fi prezenți. Nu în ultimul rând aflăm că telefonul va fi disponibil comercial începând din luna mai la un preț de 640 euro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×