Allview X4 Soul Style va fi prezentat oficial la MWC 2017; ni se promite o cameră selfie de top

1.199 ori
<b>Allview X4 Soul Style va fi prezentat oficial la MWC 2017; ni se promite o cameră selfie de top</b>În cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congress 2017 din Barcelona va fi prezent și Allview, brand local ce va dezvălui la fața locului noul smartphone X4 Soul Style. Aflăm din invitația de presă aferentă faptul că telefonul ne va oferi un senzor

La târgul de tehnologie Mobile World Congress 2017 din Barcelona va fi prezent și Allview, brand autohton ce pregătește un anunț special pentru data de 28 februarie la ora 14:00 (ora locală a Spaniei). Este vorba despre debutul smartphone-ului Allview X4 Soul Style - telefon ce ne promite din start o cameră selfie spectaculoasă și un design foarte arătos.

Allview X4 Soul Style

Din invitația pe care o avem mai sus putem remarca doar o mică parte din panoul frontal al noului terminal, unul acoperit de sticlă 2.5D. Observăm și butoanele fizice de volum și power unlock plasate lateral, camera selfie și faptul că ecranul are muchii foarte înguste.

Ar trebui să ne așteptăm la 3 sau 4 GB memorie RAM de la acest terminal, la un procesor octa-core cel mai probabil și de ce nu poate chiar la Android 7.0 Nougat preinstalat din fabrică. Detaliile complete și prețul de comercializare le vom afla la fața locului pe data de 28 februarie!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×