Allview X4 Soul va fi echipat cu o cameră foto duală; vedem o primă mostră foto!

2.758 ori
<b>Allview X4 Soul va fi echipat cu o cameră foto duală; vedem o primă mostră foto!</b>Primul smartphone cu cameră duală din portofoliul celor de la Allview a avut parte de un material teaser chiar acum câteva zile, iar astăzi aflăm și numele său oficial. Telefonul va fi cunoscut pe piață drept Allview X4 Soul și acum cu ocazia teaser-ului

V-am anunțat acum doar câteva zile despre noul smartphone din seria Soul pe care cei de la Allview îl pregătesc pentru debut în perioada următoare, terminal echipat cu o cameră foto duală. Astăzi vine și materialul teaser cu numărul 2 ce ne confirmă că telefonul se va numi Allview X4 Soul și care constă într-o fotografie realizată cu acesta pe care o puteți vedea chiar mai jos.

Mostra foto Allview X4 Soul

Din start vedem că acest modul foto dual ne va permite evidențierea subiectului din fotografiile noastre, acel efect de tip bokeh pe care și alte terminale îl oferă ca funcție extra. Vom putea modifica punctul de focus din imagini, asta grație senzorului foto secundar ce are rolul de a capta informații cu privire la adâncimea câmpului vizual. 

Așteptați-vă și la alte dotări high-end pe Allview X4 Soul, telefon ce ar putea sosi cu 4 GB memorie RAM, cu un procesor octa sau poate deca-core și cu un display cu rezoluție Full HD. Aflăm curând toate detaliile și abia așteptăm să punem camera duală oferită aici la treabă!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×