Allview X4 Soul Lite va sosi cu cameră duală la pachet; modul bazat pe tehnologia Altek

720 ori
<b>Allview X4 Soul Lite va sosi cu cameră duală la pachet; modul bazat pe tehnologia Altek</b>După modele precum X4 Soul și X4 Soul Style, este momentul ca în perioada următoare să ajungă la vânzare și Allview X4 Soul Lite. Spre bucuria celor pasionați de fotografiere, acest handset va sosi cu o cameră foto duală la pachet, dotare ce cu siguranță

Iată că după lansarea unor modele precum X4 Soul și X4 Soul Style, cei de la Allview se pregătesc să aducă pe piață și varianta X4 Soul Lite - un telefon care spre bucuria pasionaților de fotografiere va sosi cu o cameră foto duală la pachet. Acest modul se bazează pe o tehnologie dezvoltată de către Altek, companie din urmă ce a creat sistemul camerei duale pentru smartphone-uri.

De asemenea, suntem informați și cu privire la faptul că Altek este dezvoltatorul modului cameră cu dublă lentilă ce a fost utilizat prima oară în 2014 de către HTC pe modelul One M8. Avem și un prim teaser pentru noul smartphone al brașovenilor de la Allview și la prima vedere se pare că avea de-a face cu o carcasă metalică arătoasă.

Cât despre camera duală, este foarte probabil ca aceasta să ne ofere posibilitatea de modificare a punctului de focus chiar și după realizarea fotografiilor și desigur captarea de fotografii cu bokeh. Nu ar fi exclus să vedem oferită aici și funcția de zoom optic sau poate unul dintre senzori este alb-negru și vom putea realiza fotografii retro astfel. Aflăm totul în curând!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×