ZTE pregătește un smartphone Nubia echipat cu cameră duală; va fi dezvăluit pe 21 martie!

780 ori
<b>ZTE pregătește un smartphone Nubia echipat cu cameră duală; va fi dezvăluit pe 21 martie!</b>Compania chineză ZTE are programat un eveniment pentru data de 21 martie, o zi în care va dezvălui un nou smartphone din seria Nubia. Acesta este vehiculat a fi un model din seria M și din câte putem vedea și pe baza materialului teaser de mai sus, acesta

Prin intermediul unui interviu luat de către televiziunea chineză lui Fei Ni (CEO Nubia), aflăm astăzi faptul că cei de la ZTE pregătesc o conferință de presă pentru data de 21 martie - o zi în care vom vedea lansat un nou smartphone din seria Nubia. Se vehiculează că acest nou handset va face parte din gama Nubia M și că vom primi la pachet o cameră foto duală - noutate absolută în cazul portofoliului Nubia.

Fei Ni

Avem și o imagine în care CEO-ul companiei ține în mână terminalul în stadiul prototip, dar din păcate nu se remarcă prea multe elemente de design în cazul de față. Totuși, în stilul în care am fost obișnuiți de către modelele anterioare Nubia, ne așteptăm la un telefon cu corp unibody, ramă metalică și suprafațe față-spate din sticlă.

ZTE Nubia M

Nu vor lipsi nici acele inserții de culoare roșie ce dezvăluie faptul că acesta este într-adevăr un telefon Nubia, iar ca dotări hardware am putea vedea aici un display de 5 - 5.5 inch, 4 sau 6 GB memorie RAM și cel mai probabil un procesor Qualcomm la interior. Aflăm cum stă treaba pe 21 martie! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×