MWC 2019: Allview X6 Xtreme - Prezentare hands-on a noului flagship cu camera periscop, Android Pie (Video)

5.163 ori
<b>MWC 2019: Allview X6 Xtreme - Prezentare hands-on a noului flagship cu camera periscop, Android Pie (Video)</b>Cu nici 2 ore în urma Allview a prezentat la MWC 2019 noul său flagship din Seria X: Allview X6 Xtreme. Am avut ocazia să îl vedem la treabă la faţa locului şi e un device special, pentru că e primul telefon Allview cu cameră-periscop şi vine şi cu..

Cu nici 2 ore în urma Allview a prezentat la MWC 2019 noul său flagship din Seria X: Allview X6 Xtreme. Am avut ocazia să îl vedem la treabă la faţa locului şi e un device special, pentru că e primul telefon Allview cu cameră-periscop şi vine şi cu Android Pie preinstalat. Avem detalii şi impresii mai jos.

X6 Xtreme este un telefon premium, cu spate din sticlă, panou Super AMOLED în faţă cu muchii înguste şi rama metalică între ele. Spatele este unul mov cu gradient pe negru şi look-ul este premium. Ecranul este generos, cu diagonală de 6.39 inch şi integrează şi cititorul de amprente. Pentru că nu are breton sau vreun decupaj, telefonul a integrat camera selfie de 8 MP într-un mecanism periscop special.

Acesta se ridică de sus şi va permite să realizaţi selfie-uri. În spate avem o cameră duala cu bliţ LED, iar telefonul vine cu jack audio şi port USB Type-C în zona inferioară. Terminalul costă 299 de euro şi va sosi pe piaţa în luna aprilie. Văd că rulează un Android Pie destul de curat, doar cu modificări în zona camerei şi probabil ceva elemente Visual UI. În interfaţa camerei apare şi o opţiune UHD, probabil pentru filmare 4K, avem şi filtre Beauty şi o funcţie AI.

Din ce am înţeles telefonul ar urma să aducă un procesor Helio P70, 4 GB RAM şi o cameră duala de 16 MP + 5 MP, dar şi baterie de 3400 mAh. Revenim cu review atunci când va fi disponibil comercial handsetul.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×