Huawei anunță la nivel oficial procesul intentat împotriva guvernului SUA; Afirmă că restricțiile impuse sunt neconstituționale

1.166 ori
<b>Huawei anunță la nivel oficial procesul intentat împotriva guvernului SUA; Afirmă că restricțiile impuse sunt neconstituționale</b>Cu doar două zile în urmă aflam pe seama unui raport emis de către Reuters faptul că Huawei are în plan să oficializeze procesul intentat contra SUA și Canada ca urmare a numeroaselor restricții și probleme pe care le-a avut

Cu doar două zile în urmă aflam pe seama unui raport emis de către Reuters faptul că Huawei are în plan să oficializeze procesul intentat contra guvernului SUA, asta ca urmare a numeroaselor restricții și probleme pe care le-a avut în ultima perioadă. Anunțul cu pricina a avut loc chiar astăzi pe data de 7 martie, Huawei organizând un eveniment de presă pentru a lămuri pe toată lumea care sunt motivele din spatele trimiterii în judecată.

Huawei

Încă din startul discursului acordat de Guo Ping (chairman Huawei), ne este reamintit faptul că "Huawei nu a inclus backdoor-uri, nu va include vreodată și nu va permite nimănui să facă asta". Compania chineză acuză guvernul SUA pentru hacking-ul serverelor sale și furtul de email-uri, cât și pentru defăimarea companiei fără dovezi clare și blocarea capacității companiei de a concura în sectorul 5G la nivell global.

Huawei scoate în evidență aici secțiunea 889 din cadrul actului național de apărare (National Defense Authorization Act NDAA), secțiune care specifica foarte clar că agențiile federale nu aveau dreptul să colaboreze cu firma chineză, fapt pe care Huawei îl crede a fi ilegal fără o judecată corectă înainte. 

Un alt oficial al companiei și anume Dr. Song Liuping (Chief Legal Officer) a declarat că Huawei nu este deținut, controlat, sau influențat de guvernul chinez și că Huawei își păstrează dorința de a lucra alături de guvernul SUA cu scopul de a se dovedi că nu există riscuri de securitate. 

Conferința vă este oferită mai sus și în format video, iar pentru mai multe detalii aveți la dispoziție și comunicatul oficial de presă aici. Acum nu ne rămâne decât să așteptăm prima chemare în instanță și vedea cine are câștig de cauză în acest proces.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×