Alt teaser legat de LG Optimus G dă informații legate de display și baterie

1.146 ori
<b>Alt teaser legat de LG Optimus G dă informații legate de display și baterie</b>LG Optimus 4X HD nu a avut vânzările pe care compania sud-coreeană le aștepta și încearc să aducă din mers un alt smartphone care să impresioneze, să placă și să creeze dorința de a-l avea. Presa de specialitate din online l-a numit LG...

LG Optimus 4X HD nu a avut vânzările pe care compania sud-coreeană le aștepta și încearc să aducă din mers un alt smartphone care să impresioneze, să placă și să creeze dorința de a-l avea. Presa de specialitate din online l-a numit LG Optimus G, mai degrabă un nume de cod sub care a fost dezvoltat și nu unul oficial.

Vom vedea la IFA Berlin 2012 despre ce este vorba. La display s-a ales rezoluția de 1280x768 pixeli, procesorul va fi Qualcomm Snapdragon S4 Pro APQ8064. Bateria noului smartphone LG va rezista la 800 de reîncărcări față de 500 cât ar fi media la bateriile integrate în prezent de telefoanele inteligente, cu 60% mai eficient.

Noul display a fost numit G2 Touch Hybrid Display cu un panel IPS de tip RGB cu 320ppi, iar distanța dintre ecran și sticla ce-l protejează ar fi foarte mică, la fel ca la HTC One X. Ar trebui să vedem un smartphone LG foarte subțire, cu un display excelent și o baterie ce promite o durată de viață mai lungă.

Toate sună bine când sunt puse într-un comunicat de presă, dar să nu ne entuziasmăm până nu vedem produsul final. S-ar putea ca LG să facă o treabă excelentă și să iasă din conul de umbră în care a intrat cu divizia de telefoane inteligente. Samsung vinde telefoane Android pe bandă rulantă, nu la fel s-ar putea spune de LG, HTC, Motorola, Sony care trag tare ca să producă un smartphone pe seama lui Samsung Galaxy S III. Doar că după aceea mai trebuie să-l și promoveze la fel de puternic.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×