OwnFone - cea mai simplă idee de telefon În 2012

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.732 ori
<b>OwnFone - cea mai simplă idee de telefon În 2012</b>Majoritatea românilor au un telefon în buzunar, sunt peste 20 de milioane de telefoane mobile în România și 2 - 3 milioane sunt smartphone-uri. Toate cu funcții care mai de care mai elaborate, mai complexe, fac o serie întreagă de sarcini. &nbsp;...

Majoritatea românilor au un telefon în buzunar, sunt peste 20 de milioane de telefoane mobile în România și 2 - 3 milioane sunt smartphone-uri. Toate cu funcții care mai de care mai elaborate, mai complexe, fac o serie întreagă de sarcini.

în Marea Britanie a fost prezent un telefon ce uimește prin simplitatea sa. Are dimensiunea unui card, atunci când îl cumperi poți configura până la 12 numere pe care să le presetezi către destinațiile favorite, fiecare pe o tastă dedicată. Atât.

Costă 87 de dolari, în jur de 60 de euro, designul poate fi customizat de către cel care-l cumpără. Prețul mi se pare puțin cam piperat și poate reprezenta o alternativă pentru un copil, un bătrân, pentru atunci când rămâi fără baterie la smartphone și ai nevoie urgentă să dai un telefon către cineva apropiat.

Deocamdată este disponibil doar în Marea Britanie, dar dacă se va dovedi un succes sunt sigur că va ajunge și în alte piețe.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×