Altek Leo, telefonul cu camera de 14 megapixeli, debuteaza luna viitoare

Autor:  | Publicat în:  Altek 1.302 ori
<b>Altek Leo, telefonul cu camera de 14 megapixeli, debuteaza luna viitoare</b>Telefoanele cu camera de 12 megapixeli reprezinta deja o tehnologie invechita, astfel ca e momentul sa trecem la un nou nivel: 14 megapixeli. Primul astfel de terminal este produs de Altek si poarta numele de Leo, el fiind prezentat in imaginea urmatoare....

Telefoanele cu camera de 12 megapixeli reprezinta deja o tehnologie invechita, astfel ca e momentul sa trecem la un nou nivel: 14 megapixeli. Primul astfel de terminal este produs de Altek si poarta numele de Leo, el fiind prezentat in imaginea urmatoare.

Handsetul va debuta in cadrul showului CommunicAsia 2010, care va avea loc la Singpore luna viitoare. Acesta este un smartphone care incorporeaza o camera de 14 megapixeli, capabila de captura video 720p, iar speculatiile afirma ca terminalul ruleaza OS-ul Android. Specificatiile sale raman un mister, dar stim deocamdata ca Leo suporta WiFi si HSPA.

Altek Leo

Nici pretul sau data de lansare nu sunt cunoscute, dar suntem destul de siguri ca handsetul va fi scump. Oare la ce nivel de zoom optic ajunge acest promitator smartphone?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×