Windows Phone 7 ruleaza pe un prototip de smartphone Samsung (Video)

1.248 ori
<b>Windows Phone 7 ruleaza pe un prototip de smartphone Samsung (Video)</b>Windows Phone 7 ruleaza pe un prototip de smartphone Samsung (Video)Cei de la Mobiletechworld au participat recent la evenimentul Microsoft ReMIX, unde au avut ocazia sa se joace cu un terminal Windows Phone 7, pe care il puteti admira in imaginea de mai...

Windows Phone 7 ruleaza pe un prototip de smartphone Samsung (Video)Cei de la Mobiletechworld au participat recent la evenimentul Microsoft ReMIX, unde au avut ocazia sa se joace cu un terminal Windows Phone 7, pe care il puteti admira in imaginea de mai jos si in clipul de la finalul articolului.

Este vorba despre un Samsung Omnia HD modificat, cu procesorul TI OMAP 3430 inlocuit de un Qualcomm Snapdragon. Acesta este un prototip complet functional, care ruleaza WP7 fara probleme si fara semne de lag. GPS-ul, conexiunile si camera functioneaza perfect, iar experienta utilizatorului este comparabila, daca nu chiar mai buna decat cea oferita de iPhone.

In plus, aceasta experienta este mai edificatoare decat cea de pe emulatorul WP7 pentru PC. Interfata Metro se comporta excelent, iar huburile din Windows Phone 7 sunt usor de accesat, desi la un moment dat atat de mult scrolling lateral sau vertical poate deveni obositor. Iata clipul cu prototipul Omnia HD in actiune:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×