Altex pornește "Noaptea devoratorilor de prețuri" diseară; Așteptați-vă la reduceri și oferte speciale!

2.626 ori
<b>Altex pornește "Noaptea devoratorilor de prețuri" diseară; Așteptați-vă la reduceri și oferte speciale!</b>După ce am văzut o ofertă de vară din partea celor de la eMAG.ro și evoMAG.ro, cu reduceri de 30% la prețuri de telefoane și tablete și promoții speciale, e rândul celor de la Altex să ne ofere ceva deosebit. Retailerul declanșează diseară...

După ce am văzut o ofertă de vară din partea celor de la eMAG.ro și evoMAG.ro, cu reduceri de 30% la prețuri de telefoane și tablete și promoții speciale, e rândul celor de la Altex să ne ofere ceva deosebit. Retailerul declanșează diseară "Noaptea devoratorilor de prețuri".

Va fi o noapte albă oricum, pentru că la ora 23:00 începe meciul Germania - Brazilia, iar păsările de noapte rămase pe web după meci vor avea parte de surprize. Nu știm exact care vor fi reducerile, dar bănuiesc că vom vedea tablete și telefoane la prețuri accesibile. Printre altele am putea asista la reduceri la brandul de tablete Myria, pe care îl găsim în exclusivitate la Altex, din câte știu.

Tot Altex are în ofertă și tablete Archos, pornind de la prețul de 600 de lei. Nu m-ar deranja să văd un Archos 101 Titanium la preț de 500 de lei sau un Archos 80 Titanium la 400 de lei, dar rămâne de văzut. De remarcat și oferta bogată de smartwatchuri la Altex, care nu include doar modele Samsung, ci și i'm Watch, cu modele made în Italy. Din categoria gaming, văd că un PlayStation 4 costă acum 1799 lei, iar odată cu nouă ofertă poate vom vedea o mega reducere la 1600 de lei, deși ar fi cam devreme pentru așa ceva.

Puteți accesa oferta de noapte de aici.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×