Fabrica Samsung din Brazilia jefuită de către 20 persoane Înarmate; pierderile se ridică la 36 milioane de dolari

Autor:  | Publicat în:  Samsung 984 ori
<b>Fabrica Samsung din Brazilia jefuită de către 20 persoane Înarmate; pierderile se ridică la 36 milioane de dolari</b>Brazilia este locația care anul acesta a devenit una dintre cele mai vizitate țări din lume, în special datorită Campionatului Mondial de Fotbal FIFA 2014 ce a ajuns acum în faza semifinalelor. Odată cu această agitație, se pare că unii au decis...

Brazilia este locația care anul acesta a devenit una dintre cele mai vizitate țări din lume, în special datorită Campionatului Mondial de Fotbal FIFA 2014 ce a ajuns acum în faza semifinalelor. Odată cu această agitație, se pare că unii au decis să profite și au plănuit o spargere ca la carte în cursul zilei de luni.

Astfel, fabrica Samsung din São Paulo a fost ținta unui atac armat pus la cale de către 20 persoane care au venit la fața locului cu 7 tiruri. Cei 200 angajați aflați în fabrică la acea oră au asistat la o acțiune prin care atacatorii au furat și încărcat tablete, notebook-uri și smartphone-uri în valoare de 36 milioane de dolari.

Potrivit unui raport al Poliției locale, aceștia au reușit să intre în fabrică deghizați ca și angajați în timpul unei ture de noapte. Cei 20 de atacatori au luat și ostatici, dar s-au dovedi a fi și inteligenți atunci când au scos bateriile tututor telefoanelor mobile deținute de către angajați astfel încăt să nu fie efectuate apeluri.

Deși investigațiile se desfășoară și în aceste momente, se pare că majoritatea afirmă că spargerea a fost pusă la cale de către cineva din interiorul fabricii, o sursă care le-a oferit acces in incintă. Cu toate acestea, în cele 3 ore cât a durat spargerea, niciun angajat nu a fost rănit sau agresat.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×