Iată principalele diferențe dintre Huawei Mate 20 și Mate 20 Pro

4.180 ori
<b>Iată principalele diferențe dintre Huawei Mate 20 și Mate 20 Pro</b>Pe data de 16 octombrie cei de la Huawei au în plan lansarea noilor smartphone-uri Huawei Mate 20 și Mate 20 Pro, dispozitive ce vor împărți unele dotări comune precum este cazul procesorului Kirin 980. Totuși vor exista și diferențe la unele

Fix peste o săptămână avem programat și evenimentul Huawei, show în cadrul căruia vor debuta noi terminale din seria Mate. Vorbim desigur despre modelele Mate 20 și Mate 20 PRO care vor aduce dotări similare precum este cazul procesorului octa-core HiSilicon Kirin 980. Vor avea și baterii generoase, scanner de amprente, cât și panouri cu diagonale generoase. Astăzi vorbim despre diferențe totuși!

Mate 20 vs Mate 20 Pro

Suntem informați de către @rquandt cu privire la faptul că între aceste două terminale vor exista diferențe și la capitolul camere foto, asta deși ambele vor opta pentru camere triple în partea din spate. Aflăm că Mate 20 va avea o cameră cu deschidere f/1.8 - f/2.4 și distanță focală de 17-52 mm, în vreme ce Mate 20 Pro va oferi o cameră cu deschidere f/1.8 - f/2.4 și distanță focală de 16-80 mm.

Mate 20 vs Mate 20 Pro

Ce înseamnă asta este că varianta Mate 20 Pro va oferi un zoom superior, fiind vehiculat chiar unul optic 5x. Continuând cu diferențele, descoperim că varianta standard va avea jack audio 3.5 mm, element ce va lipsi de pe modelul Pro fără vreo explicație clară. Un scanner de amprente fizic se află în spatele lui Mate 20, iar cei care aleg Mate 20 Pro se vor bucura de un scanner integrat în ecran.

O mare diferență va fi remarcă și la capitolul ecran, acolo unde Mate 20 oferă ecran cu tehnologie TFT LCD, iar Mate 20 Pro o unitate AMOLED. Ambele vin cu baterii generoase (4000 mAh / 4200 mAh) și vom întâlni și suport pentru încărcare rapidă. Pe lângă acestea, Huawei va dezvălui marțea viitoare și modelul Mate 20X care ar putea fi un smartphone de gaming. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×