Huawei Mate 20 și Mate 20 Pro sunt certificate cu Android 9.0 Pie la bord pe plan european

1.750 ori
<b>Huawei Mate 20 și Mate 20 Pro sunt certificate cu Android 9.0 Pie la bord pe plan european</b>Printre știrile numeroase legate de noile modele Google Pixel 3 se mai strecoară și alte vești precum cele referitoare la certificările obținute de modelele Huawei Mate 20 și Mate 20 Pro pe plan european. Acestea vin din partea EEC și indică faptul

La câteva zile distanță de la dezvăluirea unor randări în premieră cu Huawei Mate 20 iată că descoperim și o certificare a acestui dispozitiv, dar și a variantei sale Pro. Documentele vin din partea EEC pe plan european și confirmă faptul că cele două noi smartphone-uri vor rula din fabrică sistemul de operare Android 9.0 Pie alături de interfața EMUI 9.0 despre care am auzit de curând că va ajunge a fi prezentată la IFA.

Huawei Mate 20

Din listare aflăm că modelul Huawei Mate 20 este cunoscut sub numele de serie HMA-L29, în vreme ce varianta Pro este menționată drept LYA-L29. Nu există alte dezvăluiri în afara versiunii OS pe care o rulează aceste dispozitive, dar din scăpările anterioare știm că ambele modele ar urma să ofere o cameră triplă în partea din spate - senzori grupați într-un modul nu tocmai arătos.

Huawei Mate 20

Încă sperăm ca randările și fotografiile pe care le-am văzut să reprezinte un device prototip și ca într-un final cei de la Huawei să adopte un alt design pentru camera triplă din spate. Era de așteptat ca o abordare diferită să fie implementată aici pentru a diferenția terminalele de seria P20, dar acel modul pătrat din spate nu va atrage decât critici datorită design-ului.

Așteptăm acum ceva mai multe leak-uri în perioada următoare și e posibil ca lansarea terminalelor să aibă loc undeva în perioada octombrie-noiembrie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×