Am intrat intr-o noua era! Prima portare a unui numar de telefon a fost realizata!

1.533 ori
<b>Am intrat intr-o noua era! Prima portare a unui numar de telefon a fost realizata!</b>Liviu Nistoran, presedintele Autoritatii Nationale pentru Comunicatii a anuntat prima portare a unui numar de telefon in Romania, aceasta avand loc in data de 29 octombrie 2008 la ora 16.34. Clientul care a realizat premiera este multumit de alegerea sa...

Liviu Nistoran, presedintele Autoritatii Nationale pentru Comunicatii a anuntat prima portare a unui numar de telefon in Romania, aceasta avand loc in data de 29 octombrie 2008 la ora 16.34.

Clientul care a realizat premiera este multumit de alegerea sa si de rapiditatea si usurinta de efectuare a portarii. Exista in aceasta clipa in jur de 2800 de cereri de portare, din care 2700 pentru telefonie mobila si peste 70 pentru telefonie fixa. Numarul se dubleaza de la o zi la alta, din data de 21 octombrie, cea in care serviciul de portare a devenit disponibil in Romania.

Deja ieri, 30 octombrie au mai fost portate 14 numere de telefon mobil, la inceputul zilei si ele functioneaza in acest moment in noile retele. Va reamintim ca site-ul portabilitate.ro va ofera informatii despre procesul de portare. El s-a dovedit a fi o initiativa de succes, avand in medie 2000 de vizitatori pe zi.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×