Andreea Banica a fost amendata pentru ca vorbea pe mobil la volan

2.952 ori
<b>Andreea Banica a fost amendata pentru ca vorbea pe mobil la volan</b>In vreme ce legile cu privire la convorbirile telefonice la volan se inaspresc, starurile autohtone continua sa foloseasca cu nonsalanta handseturile in timp ce sofeaza. Andreea Banica este cel mai nou exemplu de acest gen, ea fiind amendata pentru ca a...

In vreme ce legile cu privire la convorbirile telefonice la volan se inaspresc, starurile autohtone continua sa foloseasca cu nonsalanta handseturile in timp ce sofeaza. Andreea Banica este cel mai nou exemplu de acest gen, ea fiind amendata pentru ca a vorbit pe mobil in timp ce isi conducea masina.

La volanul unui Audi Q7, artista a primit 108 lei amenda si 2 puncte de penalizare. Intre timp, lupta cu acest obicei prost de a folosi handsetul la volan a devenit atat de acerba incat se vorbeste deja despre o tehnologie care ar respinge toate apelurile pe care le primiti in timp ce sofati, chiar daca folositi un sistem handsfree.

Britanicii si statul american guvernat de Arnold au dat tonul acestei miscari, menita sa reduca numarul de accidente care au loc din cauza neatentiei in trafic. Speram ca tehnologia anterior mentionata va fi pusa in aplicare cat de curand, desi ea ar priva politia de amenzi grase si ziarele de scandal de subiect de barfa.

Sursa: Libertatea.ro

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×