Amazon pregătește un eveniment pentru data de 18 iunie; ni se promite un device uimitor

Autor:  | Publicat în:  Amazon 949 ori
<b>Amazon pregătește un eveniment pentru data de 18 iunie; ni se promite un device uimitor</b>Din câte se pare, cei de la Amazon ne pregătesc ceva special pentru data de 18 iunie, eveniment despre care aflăm prin intermediul unui teaser-video ce a a postat de curând. în cadrul acestuia observăm cum unor utilizatori le este dat spre testare...

Din câte se pare, cei de la Amazon ne pregătesc ceva special pentru data de 18 iunie, eveniment despre care aflăm prin intermediul unui teaser-video ce a a postat de curând. în cadrul acestuia observăm cum unor utilizatori le este dat spre testare un produs uimitor ce vine cu o interfață unică.

Cu toate acestea, Amazon nu prezintă produsul în acest material video, ci pune accent mai mult pe reacția de utilizare a unor persoane ce văd produsul pentru prima dată. Reacția acestora este de uimire completa, la un moment dat una dintre persoanele prezente în video afirmând că device-ul se mișcă în același timp cu ea.

Punând aceste indicii cap la cap, nu putem decât să ghicim că produsul la care se referă Amazon este nimeni altul decât smartphone-ul Kindle care și-a tot făcut apariția pe web în ultima perioadă. Acesta va dispune de 6 camere foto ce vor avea rolul de afișare a unor efecte 3D și de a detecta privirea utilizatorului în raport cu ecranul, rezultatul fiind o experiență tridimensională.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×