Analist Forbes: 10 milioane de terminale iPhone? Le urez noroc...

1.035 ori
<b>Analist Forbes: 10 milioane de terminale iPhone? Le urez noroc...</b>Daca aveati planuri de investitii bazate pe cumpararea de actiuni Apple, ar trebui sa va ganditi de 2 ori in special din cauza ca analistii financiari, printre care si&nbsp; Taesik Yoon (Analist Forbes), nu v-ar sfatui sa va bazati pe profiturile facute...

Daca aveati planuri de investitii bazate pe cumpararea de actiuni Apple, ar trebui sa va ganditi de 2 ori in special din cauza ca analistii financiari, printre care si  Taesik Yoon (Analist Forbes), nu v-ar sfatui sa va bazati pe profiturile facute cu iPhone.

Motivele pentru posibilul esec? Pretul prea mare al terminalului nepotrivit cu piata acestui smartphone si cu ceea ce ofera acesta. Chiar daca iPhone ar inregistra o explozie de vanzari pe piata smartphone, aceasta reprezinta mai putin de 10% din totalul pietei mobile, majoritatea fiind acaparata de smartphone-uri mai ieftine. Chiar daca At&T au 70 de milioane de abonati, iPhone va atrage doar clienti noi sau care isi vor innoi contractele.

La urma urmei, oricat de bun si inovator ar fi un produs el nu va avea niciodata succes, daca nu are o piata stabilita. Exista un astfel de segment stabilit pentru iPhone? Daca da, el se afla undeva intre smartphone-uri si terminale high-end sau poate intr-o nisa nedefinita localizata in cadrul pietei din SUA. Avand in vedere ca vorbim despre Apple, ne asteptam ca acestia sa-si creeze o piata proprie, daca aceasta nu va exista deja la lansare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×