Analiștii avertizează Apple: livrează un iPhone 5S fantastic sau devii plictisitor

1.297 ori
<b>Analiștii avertizează Apple: livrează un iPhone 5S fantastic sau devii plictisitor</b>Dacă unii cred că presiunea este pe umerii Samsung pentru a livra un hit mâine odată cu sosirea lui Galaxy S IV, cum rămâne cu Apple? Specialiștii din domeniu considera că presiunea este și mai mare pentru Apple, mai ales că și analiști și...

Dacă unii cred că presiunea este pe umerii Samsung pentru a livra un hit mâine odată cu sosirea lui Galaxy S IV, cum rămâne cu Apple? Specialiștii din domeniu considera că presiunea este și mai mare pentru Apple, mai ales că și analiști și experți care au urmărit compania cateva decenii le-au transmis și avertizări.

Spre exemplu Rene Ritchie, de la iMore avertizeazăApple are NEVOIE ca iPhone 5S să rupă gura târgului, sau compania va deveni una plictisitoare. Ritchie are un editorial lung și bine formulat, în care afirmă că Apple s-a culcat pe o ureche și se odihnește pe laurii vechilor lansări de succes și e probabil să livreze doar un iPhone 5 upgradat în acest an. E posibil ca Apple să facă totuși acest lucru, în ideea că "oricum o să inoveze destul de mult cu iPad Mini 2".

Există deja o mică tradiție ca Apple să lanseze un flagship real odată la 2 ani și un mic upgrade în fiecare an. Chiar și iPhone 5 a fost criticat pentru faptul că nu aduce atât de multe în plus față de iPhone 4S, deci Apple nu cred că ar vrea să riște să ne ofere practic un iPhone 4S3, deoarece iPhone 5 a fost pentu mulți 4S2. Nu e vorba de faptul că produsele Apple sunt rele, pentru că nu sunt, dar rivalii firmei din Cupertino au început să inoveze serios pe toate planurile, de la ecran, la baterie, camera și tehnologii noi. Voi care credeți că va fi strategia Apple pentru acest an?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×