Acer Iconia B1, tableta cu dotări bune și preț mic a ajuns și În România; Disponibilă la Clickshop.ro!

3.624 ori
<b>Acer Iconia B1, tableta cu dotări bune și preț mic a ajuns și În România; Disponibilă la Clickshop.ro!</b>Acer Iconia B1 a fost anunțată cu câteva luni în urma drept modelul care subminează tableta Nexus 7 la capitolul preț și vine și cu dotări bune. Acest device a ajuns acum și în România, unde este disponibil la Clickshop.ro, la prețul de...

Acer Iconia B1 a fost anunțată cu câteva luni în urma drept modelul care subminează tableta Nexus 7 la capitolul preț și vine și cu dotări bune. Acest device a ajuns acum și în România, unde este disponibil la Clickshop.ro, la prețul de 899.99 lei.

Tableta a fost lansată internațional în luna ianuarie și e un device tipic de 7 inch, cu rezoluție de 1024 x 600 pixeli, dar aduce și câteva dotări binevenite în plus față de Nexus 7. în primul rând, tableta e destul de ușoară, la 320 de grame și vine cu slot microSD, 8/16 GB memorie internă și 512 MB RAM. Terminalul suporta conectivitate WiFi, Bluetooth 4.0, rulează Android 4.1 Jelly Bean și se folosește de un procesor dual core MTK de 1.2 GHz.

Avem și o cameră VGA disponibilă pe acest terminal, vândut de către Clickshop cu un cadou, sub forma unui voucher de 250 de lei. Bateria lui Acer Iconia B1 este o unitate Li-Polimer de 2710 mAh, care asigură până la 6 ore de funcționare și până la 270 de ore de funcționare în standby, sau până la 3.5 ore de redare video 720p. Tableta rulează Android 4.1.2 Jelly Bean și are difuzor de 1 W.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×