Un concept interesant de iPhone ar putea fi modelul aniversar de 10 ani; Vine cu încărcare wireless, baterie în formă de L (Video)

2.160 ori
<b>Un concept interesant de iPhone ar putea fi modelul aniversar de 10 ani; Vine cu încărcare wireless, baterie în formă de L (Video)</b>Am aflat în urmă cu doar câteva momente faptul că Apple ar putea numi telefonul aniversar iPhone Edition, iar acum privim și asupra unui concept interesant care are câteva surprize de dezvăluit. În primul rând design-ul ne amintește de prima generație

iPhone-ul a împlinit un deceniu de existenţă în luna ianuarie a acestui an şi suntem siguri că Apple nu va lăsa să treacă aniversarea fără un telefon în ediţie specială. Dacă el va fi prezentat la toamnă sau mai curând nu ştim şi nu avem idee nici cum va arăta noul venit, dar conceptul de mai jos ne face o propunere plauzibilă.

iPhone Edition

Provenit de la EverythingApplePro, acest concept pare să revină la originile primelor iPhone-uri ca design, dar aduce şi noutăţi. E vorba despre încărcarea wireless, procesorul Apple A11 sau bateria în formă de L. Pe fundalul clipului de prezentare auzim discursul lui Steve Jobs realizat atunci când a anunţat primul iPhone. Noul iPhone aniversar renunţă la butonul Home, în favoarea unuia virtual.

iPhone Edition

Scannerul de amprente se află în panoul pentru display, iar terminalul are un ecran cu muchii foarte înguste. Spatele este în două nuanţe, precum modelele iPhone mai vechi, iar talia corpului unibody e ultraslim. Camera are o protuberanță minimă şi din ce văd fie nu are blitz, fie îl integrează ca un inel în jurul camerei. Sus găsim două difuzoare stereo, iar jos un port ce pare a fi USB Type C.

iPhone Edition

Marginile handsetului par cromate şi spre finalul clipului aruncăm o privire şi asupra componentelor. Din proprie experienţă, discutând cu designeri de astfel de concepte vă spun că un clip de genul are nevoie de 100 de ore de muncă, mai ales dacă terminalul nu există şi în realitate. O idee excelentă și foarte muncită!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×