Analiza lui Samsung Omnia HD (Video)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.592 ori
<b>Analiza lui Samsung Omnia HD (Video)</b>Celebrul podcast video The Phones Show s-a intors, de aceasta data cu o analiza a lui Samsung Omnia HD si un top scurt al celor mai performante si interesante terminale mobile ale momentului. Iata podcastul video si va recomandam sa priviti superbul Omnia...

Celebrul podcast video The Phones Show s-a intors, de aceasta data cu o analiza a lui Samsung Omnia HD si un top scurt al celor mai performante si interesante terminale mobile ale momentului. Iata podcastul video si va recomandam sa priviti superbul Omnia HD in actiune:

Trecand rapid peste topul care include 5 terminale mobile, iata ca acestea sunt (de la ultimul loc la primul) Sony Ericsson C905, Apple iPhone 3G, Nokia E71, Nokia N82 si Nokia 5800 XpressMusic. Adevaratul star al acestui podcast este Samsung Omnia HD, un superb terminal mobil, cu o lungime impresionanta si dotat cu un display touchscreen capacitiv OLED cu diagonala de 3.7 inchi.

Acest ecran garanteaza o experienta video unica si asigura un contrast deosebit al culorii si o stralucire mai mare decat cea de pe iPhone 3G. Sub carcasa se afla un procesor OMAP3, iar handsetul raspunde perfect la comenzi, prin intermediul display-ului. Tastatura sa este una virtuala full QWERTY, cu care va veti obisnui destul de greu, de vreme ce ea este predispusa la greseli, daca nu va coordonati bine.

In meniul principal al telefonului exista o lista cu shortcuturi utile, care de obicei duc la website-uri, iar daca miscati degetul lateral pe ecran, veti descoperi noi optiuni si meniuri utile. Camera lui Omnia HD dispune de un senzor de 8 megapixeli, flash LED si la un moment dat veti vedea o parte a analizei video de mai sus filmata cu telefonul.

Rezolutia filmarii a fost de 720 x 480 pixeli iar camera handsetului dispune si de optiunile slow motion si fast motion. Din pacate inregistrarea audio nu este la acelasi nivel, iar trecand in revista interfata, descoperim functii similare cu ale lui Nokia 5800 XpressMusic, zoom prin apasarea unei portiuni de ecran si un look stralucit al UI-ului.

Samsung Omnia HD suporta playback video, indiferent de formatul fisierelor pe care doriti sa le vizionati, iar terminalul vine cu 8 GB memorie flash, slot pentru carduri microSD si 163 MB RAM liberi la bootare. Acest extraordinar smartphone va sosi in magazine peste cateva luni si nu gresim daca afirmam ca el este cel mai bun telefon produs vreodata de Samsung.

Sursa: [3lib.ukonline.co.uk]

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×