HTC Touch Pro 2, disponibil acum "la liber" pe eBay

1.792 ori
<b>HTC Touch Pro 2, disponibil acum "la liber" pe eBay</b>Dupa ce am trecut cu bine de sarbatorile dedicate doamnelor si inceputului primaverii, este timpul sa ne rasfatam la un shopping de gadgeturi. Ideal ar fi un HTC Touch Pro 2, proaspat prezentat la MWC 2009 si aparut recent pe eBay, intr-o licitatie destul...

Dupa ce am trecut cu bine de sarbatorile dedicate doamnelor si inceputului primaverii, este timpul sa ne rasfatam la un shopping de gadgeturi. Ideal ar fi un HTC Touch Pro 2, proaspat prezentat la MWC 2009 si aparut recent pe eBay, intr-o licitatie destul de disputata.

Ca de obicei, suntem suspiciosi cand vine vorba de eBay si licitatiile sale, mai ales daca avem de-a face cu un produs care nu a ajuns inca oficial in magazine. HTC Touch Pro va fi disponibil pentru cei care doresc sa liciteze, pana in data de 27 martie, ora 11 PM (SUA, EST).

Terminalul este disponibil deblocat, cu suport GSM si operand in retele 3G non-americane. Interesant este faptul ca s-a licitat pana la suma de 485 de dolari pana acum, desi acest telefon nici macar nu poate opera la capacitate maxima in SUA. Sa fie americanii atat de pasionati de handseturile HTC, incat sa renunte la conectivitate de dragul lookului si a unei noi bare touch zoom plus noua interfata TouchFLO 3D?

Via: [Gsmdome.com]

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×