Hack pentru Touch Pro = TV out activat

1.876 ori
<b>Hack pentru Touch Pro = TV out activat</b>Aruncand o privire pe forumul ppcgeeks.com descoperim un hack interesant, care permite implementarea functiei TV out pe terminalul dumneavoastra mobil. Si totul cu ajutorul unui multi adaptor care vine cu Touch Pro plus un cablu ieftin 3.5 mm AV pentru...

Aruncand o privire pe forumul ppcgeeks.com descoperim un hack interesant, care permite implementarea functiei TV out pe terminalul dumneavoastra mobil. Si totul cu ajutorul unui multi adaptor care vine cu Touch Pro plus un cablu ieftin 3.5 mm AV pentru iPod.

Va trebui doar sa conectati cablul iPod AV in portul de 3.5 mm al adaptorului lui Touch Pro, sa conectati adaptorul la telefon si sa se setati urmatorea sectiune din registry la valoarea 1:  \HKLM\Software\HTC\H2W\TVOutCableIn.

Imediat dupa modificare va fi disponibila selectia formatului Video Out si dupa ce veti alege optiunea ideala pentru display-ul sau TV-ul dumneavoastra, imaginile ar trebui sa apara pe ecran fara probleme. In clipa cand deconectati multi adaptorul valoarea registry-ului revine la 0.

Fisierele .CAB necesare si instructiunile pe care trebuie sa le respectati se gasesc aici.

Via: [Forum.ppcgeeks.com]

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×