Varianta prototip a lui Samsung Galaxy Note 7 apare într-un clip hands-on de 11 minute

1.807 ori
<b>Varianta prototip a lui Samsung Galaxy Note 7 apare într-un clip hands-on de 11 minute</b>Inițial cei de la Samsung au venit cu o variantă prototip pentru phablet-ul Galaxy Note 7 - versiune cu display standard, și nu curbat spre margini precum vom primi într-un final. Pe acest model l-am mai văzut anterior în cadrul unor imagini, iar astăzi

Înainte ca Samsung să ia decizia ca phablet-ul Galaxy Note 7 să sosească pe piață doar într-o variantă cu display curbat spre margini la fel ca modelele din seria Galaxy Edge, a existat și o versiune cu display standard - una pe care am văzut-o anterior într-o serie de fotografii. Astăzi aruncăm însă o privire asupra unui clip hands-on de 11 minute în care acest prototip este întors pe toate părțile de către un utilizator chinez.

Se pare că acest model sosea cu un procesor octa-core Exynos 8890, cu 4 GB memorie RAM și cu o cameră foto principală Sony IMX260 de 12 megapixeli, la fel ca cea regăsită pe Galaxy S7. Din câte puteți vedea, clipul de prezentare al telefonului începe cu un tur hardware, și observăm rând pe rând funcția Always On pentru display, stylus-ul S-Pen ce se aseamănă ca design cu cel regăsit pe Note 5, dar și scanner-ul de iris în acțiune.

Mai apoi, sunt realizate și o serie de teste bechmark, iar spre final avem parte și de un scurt moment în care vedem interfața camerei foto. Vă amintim că varianta finală a acestui phablet este așteptată cu display QHD de 5.77 inch, cu procesor Snapdragon 820 sau Exynos 8890 în unele regiuni și cu 4 sau 6 GB memorie RAM. Nu va lipsi nici scanner-ul de amprente, dar nici scanner-ul pentru puls de lângă bliț.

Samsung Galaxy Note 7 se află la doar câteva zile de anunțul oficial din cadrul evenimentului Unpacked 2016 ce va avea loc în New York pe data de 2 august!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×