ANCOM anunta furnizarea serviciilor 3G pe frecvente GSM

1.808 ori
<b>ANCOM anunta furnizarea serviciilor 3G pe frecvente GSM</b>ANCOM a anuntat&nbsp; finalizarea conditiilor tehnice si administrative pentru furnizarea de servicii 3G in benzile GSM. Aceasta initiativa va fi pusa in aplicare impreuna cu marile companii din industria telecom, iar benzile folosite sunt cele de 900 si...

ANCOM a anuntat  finalizarea conditiilor tehnice si administrative pentru furnizarea de servicii 3G in benzile GSM. Aceasta initiativa va fi pusa in aplicare impreuna cu marile companii din industria telecom, iar benzile folosite sunt cele de 900 si 1800 MHz.

Serviciile 3G vor fi folosite in aceste benzi de indata ce licentele operatorilor vor fi modificate, cu mentiunea ca si serviciile 2G vor continua sa functioneze. De asemenea, va trebui ca sistemele GSM sa fie protejate si sa functioneze in continuare la performante maxime in benzi de 900 si 1800 MHz. Printre operatorii implicati in aceasta initiativa se numara Orange Romania, Cosmote si Vodafone Romania, ei detinand licente de utilizare a frecventei in aceste benzi.

Pentru realizarea acestei treceri va fi nevoie de reproiectarea retelelor si instalarea unor noi tipuri de echipamente, care folosesc ambele tehnologii (2G si 3G). Vor avea posibilitatea de a furniza servicii 3G via benzi GSM si companiile Telemobil si RCS & RDS.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×