Produse evoMAG.ro

Apple lanseaza iPhone SDK 3.2 beta 3 pentru iPad, aplicatia vine cu buguri mari

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.399 ori
<b>Apple lanseaza iPhone SDK 3.2 beta 3 pentru iPad, aplicatia vine cu buguri mari</b>Apple tocmai a lansat un nou SDK pentru developerii ce creaza aplicatii pentru iPad. Este vorba de iPhone SDK 3.2, versiunea beta 3 si aflam ca noul update ar veni cu un bug major. Versiunea initiala de SDK a fost lansata catre finalul lunii trecute,...

Apple tocmai a lansat un nou SDK pentru developerii ce creaza aplicatii pentru iPad. Este vorba de iPhone SDK 3.2, versiunea beta 3 si aflam ca noul update ar veni cu un bug major.

Versiunea initiala de SDK a fost lansata catre finalul lunii trecute, odata cu prezentarea lui Apple iPad, iar ultimul upgrade a avut loc cu 2 saptamani in urma. La putin timp dupa lansarea lui iPhone SDK 3.2 beta 3, Apple a retras softul, in ciuda faptului ca el fusese deja descarcat de catre cativa utilizatori.

Problema a fost cauzata de un bug grav, dar cei de la 9to5mac au reusit sa faca un screenshot cu aplicatia Photos, prezentata in imaginea de mai sus. De asemenea, Mac4Ever a descoperit ca aplicatia Photos include si un tab Camera, inca o data o referire la o potentiala camera a lui Apple iPad.

Apple lanseaza iPhone SDK 3.2 beta 3 pentru iPad, aplicatia vine cu buguri mari

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×