Apple lanseaza iPhone SDK 3.2 beta 3 pentru iPad, aplicatia vine cu buguri mari

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.519 ori
<b>Apple lanseaza iPhone SDK 3.2 beta 3 pentru iPad, aplicatia vine cu buguri mari</b>Apple tocmai a lansat un nou SDK pentru developerii ce creaza aplicatii pentru iPad. Este vorba de iPhone SDK 3.2, versiunea beta 3 si aflam ca noul update ar veni cu un bug major. Versiunea initiala de SDK a fost lansata catre finalul lunii trecute,...

Apple tocmai a lansat un nou SDK pentru developerii ce creaza aplicatii pentru iPad. Este vorba de iPhone SDK 3.2, versiunea beta 3 si aflam ca noul update ar veni cu un bug major.

Versiunea initiala de SDK a fost lansata catre finalul lunii trecute, odata cu prezentarea lui Apple iPad, iar ultimul upgrade a avut loc cu 2 saptamani in urma. La putin timp dupa lansarea lui iPhone SDK 3.2 beta 3, Apple a retras softul, in ciuda faptului ca el fusese deja descarcat de catre cativa utilizatori.

Problema a fost cauzata de un bug grav, dar cei de la 9to5mac au reusit sa faca un screenshot cu aplicatia Photos, prezentata in imaginea de mai sus. De asemenea, Mac4Ever a descoperit ca aplicatia Photos include si un tab Camera, inca o data o referire la o potentiala camera a lui Apple iPad.

Apple lanseaza iPhone SDK 3.2 beta 3 pentru iPad, aplicatia vine cu buguri mari

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×