Android 10 a sosit pe Samsung Galaxy S10 în varianta stabilă; Iată în ce condiţii şi unde este disponibil

3.858 ori
<b>Android 10 a sosit pe Samsung Galaxy S10 în varianta stabilă; Iată în ce condiţii şi unde este disponibil</b>După o perioadă de beta testing pe durata toamnei, actualizarea la Android 10 şi One UI 2.0 a sosit în varianta stabilă pe Samsung Galaxy S10. A fost confirmată de multiple surse, de pe Reddit şi XDA Developers

După o perioadă de beta testing pe durata toamnei, actualizarea la Android 10 şi One UI 2.0 a sosit în varianta stabilă pe Samsung Galaxy S10. A fost confirmată de multiple surse, de pe Reddit şi XDA Developers, iar softul stabil este disponibil în Germania.

Posesori de Galaxy S10 şi S10+ din această ţară au confirmat sosirea noului software. E posibil ca acele persoane să fi fost parte a programului de beta testing sau să fie angajaţi Samsung totuşi. Publicul de masă rămâne în cărţi doar pentru o actualizare în ianuarie 2020. În Germania cei participanţi la beta au făcut trecerea la softul stabil printr-un mic update de 130 MB. Alţi beta testeri de pe glob ar trebui să facă o tranziţie similară până la final de săptămână.

Galaxy S10 Android 10

Tot Germania a fost prima şi la beta-ul Android 10. Până de Crăciun ne aşteptam să vedem softul şi pe terminale ca Galaxy S10e şi seria Note 10. În această lună am aflat că Samsung ne-ar putea pregăti o surpriză şi să aducă Android 10 şi One UI 2.0 chiar şi pe Galaxy S8. Nu e nimic sigur totuşi... Android 10 aduce noi gesturi de navigare pe Galaxy S10, cele inspirate de iPhone X, pe bază de swipe.

Camera primeşte o rearanjare a opţiunilor şi iconurilor şi avem şi grafice mai detaliate pentru consumul bateriei. În plus putem alege la ce nivel să operează telefonul alimentarea wireless inversă pentru alte terminale. Apare şi Digital Wellbeing 2.0, funcţionalitate Link to Windows în zona Quick Settings şi funcţie nativă de captură video a ecranului. Apare şi iconul asociat cititorului de amprente mereu afişat în lockscreen, încât să ştii unde să pui degetul.

Vă aşteptăm în secţiunea Comentarii dacă sunteţi beta testeri şi sunt semne că vine actualizarea.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×