One UI 2.0 şi Android 10 sunt la un pas să ajungă pe Samsung Galaxy Note 9

2.106 ori
<b>One UI 2.0 şi Android 10 sunt la un pas să ajungă pe Samsung Galaxy Note 9</b>După ce la final de octombrie Android 10 Beta şi One UI 2.0 au ajuns pe Galaxy Note 10, acum aflăm că softul cel nou este la un pas să ajungă şi pe Galaxy Note 9. Surse apropiate de Samsung afirmă că One U 2.0 beta este aproape gata pentru Galaxy Note 9

După ce la final de octombrie Android 10 Beta şi One UI 2.0au ajuns pe Galaxy Note 10, acum aflăm că softul cel nou este la un pas să ajungă şi pe Galaxy Note 9. Surse apropiate de Samsung afirmă că One U 2.0 beta este aproape gata pentru Galaxy S10 şi Note 9.

Vestea vine la fix pentru preţul bun de Black Friday 2019 pe care îl are telefonul Note 9 la Germanos şi Telekom. Este doar 2499 lei acolo, cu abonament de 6 euro pe lună. Revenind totuşi la actualizare, pachetul software ocupă 1800 MB pe Note 10 în Germania şi aducea şi noile gesturi de navigare asociate lui Android 10 (swipe-uri de la stanga sau dreaptă pentru "Back", swipe sus pentru Home). Include şi patch-uri de securitate pe luna noiembrie. One UI 2.0aduce şi schimbări de funcţionalitate şi look.

Include şi funcţie de Link to Windows în zona Quick Settings, dar şi funcţie nativă de captură video a ecranului. A fost îmbunătăţit modul de utilizare cu o singură mână şi există o opţiune de a afişa în permanenţă pe lockscreen iconiţa asociată scannerului de amprente, pentru a şti unde să pui degetul pentru deblocare. La Quick Settings au acum loc mai multe comenzi rapide şi shortcut-uri, iar zona bateriei primeşte grafice mai detaliate pentru consum.

Avem şi noi butoane de control multimedia, shortcut către o listă de terminale conectate şi un Digital Wellbeing 2.0. Aş estima că Note 9 o să primească toate acestea în varianta stabilă şi finală pe la început de 2020. Zic că ar fi loc să primească şi din funcţiile lui Note 10, precum captura video Bokeh/Live Focus, poate şi AR Doodle, nouă aplicaţie Gallery cu opţiuni extra de editare video şi altele de gen.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×