Ce aduce nou Android 10 + One UI 2.0 pe Samsung Galaxy S10+! Iată un video de prezentare pentru release-ul Beta

6.315 ori
<b>Ce aduce nou Android 10 + One UI 2.0 pe Samsung Galaxy S10+! Iată un video de prezentare pentru release-ul Beta</b>Așa cum v-am informat prin intermediul articolelor postate în această săptămână, Samsung a dat startul programului de testare beta a lui Android 10 + One UI 2.0 pe flagship-urile din seria Galaxy S10. Pentru moment asemenea

Așa cum v-am informat prin intermediul articolelor postate în această săptămână, Samsung a dat startul programului de testare beta a lui Android 10 + One UI 2.0 pe flagship-urile din seria Galaxy S10. Pentru moment asemenea programe sunt desfășurate în SUA, Coreea de Sud și Germania, iar grație celor de la PhoneArena avem ocazia să descoperim care sunt principalele noutăți aduse de acest update! 

Samsung Galaxy S10+

Release-ul Beta a fost instalat aici pe un Galaxy S10+ și avem și o comparație cu Android Pie rulând pe Galaxy S10 cel simplu. În primul rând aflăm detalii despre noile gesturi de navigare și modul în care vom putea interacționa pentru a realiza acțiunile dorite foarte simplu. Se poate opta și pentru butoanele navigaționale în zona de jos a ecranului dacă nu sunteți fani gesturi. 

Galaxy S10+ Android 10

Avem și mici schimbări pentru modul de utilizare cu o singură mână, opțiunea de a avea afișată în permanență pe lockscreen iconița asociată scanner-ului de amprente pentru a știi unde să pui degetul pentru deblocare. Există și o actualizare pentru aplicația Camera ce schimbă lucrurile în mod pozitiv la nivel vizual și de aranjare a opțiunilor. 

Sunt aduse și grafice mai detaliate pentru consumul bateriei, iar acum putem seta la ce nivel al bateriei telefonului să se oprească alimentarea wireless inversă pentru alte device-uri. Printre noutăți mai avem și noi butoane de control multimedia, shortcut către o listă a device-urilor conectate, dar și o secțiune îmbunătățită Digital Wellbeing.

Descoperiți toate aceste noutăți din materialul video de mai sus și dacă totul merge bine, nu ar fi exclus ca varianta finală Android 10 să poposească oficial pe telefoanele Galaxy S10 până la final de an.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×