Android 2.2, anuntat oficial la Google I/O, acum cu detalii complete (Video)

Autor:  | Publicat în:  Android 1.650 ori
<b>Android 2.2, anuntat oficial la Google I/O, acum cu detalii complete (Video)</b>Ziua a doua a showului Google I/O a sosit si odata cu ea si debutul lui Android 2.2, anuntat oficial de catre Google. Cunoscuta si drept Froyo, aceasta platforma aduce numeroase imbunatatiri sistemului de operare mobil. Iata si o prezentare video a lui...

Ziua a doua a showului Google I/O a sosit si odata cu ea si debutul lui Android 2.2, anuntat oficial de catre Google. Cunoscuta si drept Froyo, aceasta platforma aduce numeroase imbunatatiri sistemului de operare mobil. Iata si o prezentare video a lui Froyo, in care aflati toate detaliile necesare:

Printre noile functii se numara un tutorial in ecranul Home, care permite utilizatorilor care debuteaza pe platforma Android sa isi configureze meniul Home cu shortcut-uri si widget-uri. Functia Phone, Launcher-ul de aplicatii si Browserul au shortcut-uri dedicate in meniul Home, permitand accesul la aceste functii din oricare dintre cele 5 panouri.

Exista si modificari la capitolul camera si galerie foto, aceasta din urma permitand utilizatorului sa vizualizeze fotografii folosind un gest tip zoom. Butoanele virtuale de pe ecran, folosite pentru functia Camera ofera acces cu usurinta la o noua interfata, care permite controlarea zoom-ului, blitzului, balansului de alb, geotagging-ului si focusului.

Live blogging Engadget:

Dupa cum aflasem in prealabil. prin intermediul lui Android 2.2 terminalele cu acest OS la bord devin hotspoturi portabile WiFi, care pot imparti conexiunea cu pana la 8 terminale. Exista si imbunatatiri ale performantei din acest OS, atat la capitolul browser (datorita engine-ului V8), cat si ale operarii cu cod solicitant pentru procesor (de 2 pana la 5 ori mai rapid decat pe Android 2.1).

In plus, Android 2.2 vine cu suport Adobe Flash 10.1, mesagerie tip cloud (spre exemplu, vizualizati o harta pe PC si apoi trimiteti mesaj catre telefon sa deschida aceeasi harta), functie de backup avansata (si pentru aplicatii third party) si o metoda quick search imbunatatita. La sugestiile si insistentele utilizatorilor, aplicatiile pot fi acum stocate pe carduri SD in noul OS.

Mai multe detalii despre beneficiile pe care le Android 2.2 developerilor aflati de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×