Samsung i8920 Omnia HD2 scapa pe web, vine cu camera de 12 megapixeli, display Super AMOLED

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.150 ori
<b>Samsung i8920 Omnia HD2 scapa pe web, vine cu camera de 12 megapixeli, display Super AMOLED</b>Samsung tocmai a scapat pe web detalii despre un nou smartphone care pare promitator: Omnia HD2 aka Samsung i8920. Terminalul va rula Symbian^3 OS si va fi dotat cu o camera de 12 megapixeli. Aparent, aceasta ar fi prima imagine cu telefonul, dar nu bagam...

Samsung tocmai a scapat pe web detalii despre un nou smartphone care pare promitator: Omnia HD2 aka Samsung i8920. Terminalul va rula Symbian^3 OS si va fi dotat cu o camera de 12 megapixeli. Aparent, aceasta ar fi prima imagine cu telefonul, dar nu bagam mana in foc ca ea este autentica.

i8920 este considerat varianta upgradata a lui i8910 Omnia HD, cu specificatii impresionante ca un display Super AMOLED de 4 inchi, WiFi b/g/n, Bluetooth 3.0, GPS, o camera de 12 megapixeli cu blitz Xenon si LED, plus suport pentru captura video HD (720p) la 30fps. Handsetul are o capacitate de stocare de 16/32GB, iar ecranul suporta o rezolutie de 640 x 360 pixeli.

Spunem ca terminalul ar putea sa fie un fals (cel din imagine), deoarece partea stanga a ecranului arata ciudat. Trebuie sa mentionam ca acesta ar putea fi ultimul telefon Symbian al celor de la Samsung, de vreme ce producatorul sud coreean se va axa pe handseturi ce ruleaza Bada OS si Android.

⚡ Avem 3 telefoane de dat celor care ghicesc ora la care dă startul eMAG promoției de Black Friday în 2018 (detalii AICI).
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×