Android 2.2 pe HTC Legend, În următoarele zile, confirmat de HTC România

2.170 ori
<b>Android 2.2 pe HTC Legend, În următoarele zile, confirmat de HTC România</b>HTC România a confirmat recent via Twitter că în următoarele zile va începe actualizarea telefoanelor HTC Legend la versiunea Android 2.2 Froyo. Vă reamintim că am analizat într-o recenzie detaliată acest urmaș al lui HTC Hero, declarându-ne...

HTC România a confirmat recent via Twitter că în următoarele zile va începe actualizarea telefoanelor HTC Legend la versiunea Android 2.2 Froyo. Vă reamintim că am analizat într-o recenzie detaliată acest urmaș al lui HTC Hero, declarându-ne foarte încântați de dotările sale.

Terminalul vine cu un design unibody, făcut popular de produse precum Apple MacBook și păstrează "bărbia" de la HTC Hero. Va fi interesant să vedem cum se comportă interfața HTC Sense odată cu sosirea lui Froyo pe Legend. Trebuie menționat că din data de 15 noiembrie, Vodafone a început să ofere actualizări OTA (over the air) utilizatorilor de HTC Legend, aducând hadnsetul la versiunea Android 2.2 Froyo.

Pachetul software măsoară 82.9 MB și poate fi descărcat via conexiune 3G sau WiFi. Acum, fie că sunteți pe Vodafone sau în orice altă rețea, veți beneficia de Froyo pe Legend, fără limitări.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×