Nokia N8 și C7 au probleme de hardware? Oficialii Nokia explică! (Video)

7.085 ori
<b>Nokia N8 și C7 au probleme de hardware? Oficialii Nokia explică! (Video)</b>Eldar Murtazin, bloggerul-vedetă al site-ului mobile-review.com este cunoscut pentru conflictul său cu Nokia, care s-a soldat chiar și cu o acțiune legală în vara acestui an. Iată că Eldar revine cu un articol despre problemele lui Nokia N8, dar...

Eldar Murtazin, bloggerul-vedetă al site-ului mobile-review.com este cunoscut pentru conflictul său cu Nokia, care s-a soldat chiar și cu o acțiune legală în vara acestui an. Iată că Eldar revine cu un articol despre problemele lui Nokia N8, dar și ale handsetului C7, după ce au apărut zvonuri pe web cu privire la defecțiuni ale acestor terminale.

Ca urmare, Nokia a considerat necesar ca vicepreședintele său executiv, Niklas Savander să lămurească situația, discutând despre calitatea lui Nokia N8 și unitățile returnate. Vă reamintim că Eldar Murtazin a realizat o recenzie negativă a lui Nokia N8 (prototip) cu mult înainte de anunțarea acestuia, finlandezii fiind deranjați de aceasta scapăre și de faptul ca bloggerul refuza să returneze handsetul.

Putem spune că această poveste ne amintește foarte mult de problema celor de la Apple cu iPhone 4: câteva unități defectuoase care au afectat reputația a milioane de modele vândute. Fiecare telefon din lume are câteva sute sau mii de unități returnate din cauza problemelor, deoarece o companie nu poate controla TOT procesul ce implică asamblarea și livrarea unui telefon, oricât de mult ar dori Steve Jobs sau bossul Nokia acest lucru.

Urmărind clipul de mai sus veți observa ca și Niklas Savander recunoaște că au existat probleme izolate cu asamblarea lui N8, care au afectat un număr mic de unități, dar nu există vreo țară anume unde predomină defecțiunile. Printre problemele cel mai des menționate pe web sunt faptul că N8 se va închide uneori brusc, fără ca utilizatorul să apese vreun buton. Acest rebooting nedorit are loc la doar câteva unități și până la un comunicat oficial Nokia nu cunoaștem numărul de modele afectate.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×